Search found 30 matches

by Crayox
Sat Mar 10, 2018 2:11 pm
Forum: MultiScatter
Topic: MultiScatter 1.068
Replies: 8
Views: 1579

Re: MultiScatter 1.068

Any ideas what is happening wiht MultiPainter? Sometimes it's fast, and sometimes, like now, I'm barely using it. It's so slow, the delay is like 4 seconds after I draw. I'm drawing vrayproxies and box is under preview. Is there a workaround? I mean did you detect when it's slow and what to do to ma...
by Crayox
Tue Feb 27, 2018 11:40 am
Forum: MultiScatter
Topic: MultiScatter 1.068
Replies: 8
Views: 1579

Re: MultiScatter 1.068 (latest)

Thanks! It's working ;)
by Crayox
Mon Feb 26, 2018 12:46 pm
Forum: MultiScatter
Topic: MultiScatter 1.068
Replies: 8
Views: 1579

Re: MultiScatter 1.068 (latest)

vray 4. beta 2 comming soon? :)
by Crayox
Tue Dec 19, 2017 1:10 pm
Forum: MultiScatter
Topic: MultiScatter 1.067
Replies: 1
Views: 1757

Re: MultiScatter 1.067 (latest) with V-Ray 4 support

Thank you guys for this quick update! I was afraid I will have to switch back to vray 3.6 for my exteriors where I use MS. This came right on time!
by Crayox
Mon Dec 18, 2017 7:52 pm
Forum: MultiScatter
Topic: Error 127 with vray 4.0
Replies: 3
Views: 561

Re: Error 127 with vray 4.0

Cool thanks!
by Crayox
Sun Dec 17, 2017 12:53 pm
Forum: MultiScatter
Topic: Error 127 with vray 4.0
Replies: 3
Views: 561

Error 127 with vray 4.0

Hi guys,
I get this error when starting MAX after installing vray beta. It says it's on MultiScatterVray.dlo
Although MS seams to be working after this. But just something to look into.
by Crayox
Tue Dec 12, 2017 3:01 pm
Forum: MultiScatter
Topic: Empty patches of grass
Replies: 1
Views: 503

Empty patches of grass

Hi guys, can you please advise on this. I always use MS to scatter my grass, but often there are empty patches like this. I can increase the number of objects but then a lot of them overlap, so the grass looks too thick, and still there are empty patches here and there. I tried using collisions too ...
by Crayox
Tue Dec 12, 2017 2:57 pm
Forum: MultiScatter
Topic: Erase still not working
Replies: 2
Views: 825

Re: Erase still not working

Hi,
when I go to subobject I can select and delete. But the erase button (under the paint) sometimes doesn't work. The brush won't delete. Maybe it's fixed by now. Will see.
by Crayox
Sat Aug 19, 2017 11:45 am
Forum: MultiScatter
Topic: Erase still not working
Replies: 2
Views: 825

Erase still not working

Guys,
can you please fix that? Still after at least a year of my first post, most of the time erase function of multi painter is still not working. Sometimes it works, but that's rare, not sure why. I use MAX 2015.
by Crayox
Fri May 06, 2016 11:39 am
Forum: MultiScatter
Topic: MultiScatter 1.3.5.6
Replies: 21
Views: 361665

Re: MultiScatter 1.3.5.6

Guys I still can't erase with the paint tool. I can subobject and select/erase, but painting erase is so much more helpfull sometimes when I have many different objects and I only want to delete certain objects. This bug started when I switched to MAX 2015 a year ago, now it's still here with this n...

Go to advanced search