Betatesting started!!!!!

admin
Site Admin
Posts: 448
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:44 pm

Re: Betatesting started!!!!!

Postby admin » Sun Apr 04, 2010 12:28 am

Lets try to generate ID one more time and send it to me. Be sure that you always start MadCarRegistration32x.exe with administrator rights.

Aerovoid
Posts: 6
Joined: Tue Mar 16, 2010 11:23 am

Re: Betatesting started!!!!!

Postby Aerovoid » Sun Apr 04, 2010 3:19 am

I'm having the same problem as jan. I'll resend my ID too.

jan019
Posts: 6
Joined: Sat Mar 27, 2010 12:16 am

Re: Betatesting started!!!!!

Postby jan019 » Sun Apr 04, 2010 10:49 am

I have genrated a new id file, sen it to the given adress, the .key file came back, but it endeup doing the same thing. Is there any specific place where the files should be or something like that?

admin
Site Admin
Posts: 448
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:44 pm

Applying license bug

Postby admin » Sun Apr 04, 2010 12:19 pm

Yes, i think it is bug of activation system. We need time to resolve it. But now you can apply license manually.
1. Rename your *.key file to MadCar.key
2. Put it to C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\iCubeSoft\
Please write here - is it works or not.
Is anybody have this problem under 64 bit system? Maybe it is only 32 bit system problem.

jan019
Posts: 6
Joined: Sat Mar 27, 2010 12:16 am

Re: Betatesting started!!!!!

Postby jan019 » Sun Apr 04, 2010 12:36 pm

Great! Thanks now it's working absolutley great! :D

Aerovoid
Posts: 6
Joined: Tue Mar 16, 2010 11:23 am

Re: Betatesting started!!!!!

Postby Aerovoid » Sun Apr 04, 2010 1:24 pm

The new key wasn't working for me also, so I did the steps above and that fixed it!

jan__
Posts: 29
Joined: Wed Jan 28, 2009 3:49 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Betatesting started!!!!!

Postby jan__ » Sun Apr 04, 2010 4:20 pm

The scene you are loading must require multiscatter, so the problem is with multiscatter license, not madcar. I also have my multiscatter license "corrupted" (I should request a new one), but if you unload the plugin the scene works
Alejandro Suárez
www.motivacg.com

admin
Site Admin
Posts: 448
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:44 pm

Re: Betatesting started!!!!!

Postby admin » Tue Apr 06, 2010 1:52 pm

We are waiting for info form betatesters. It MadCar works for you? Is it useful? Do you have some difficulties or problems?
We will be happy to see your animation tests.

Thank you.

jan__
Posts: 29
Joined: Wed Jan 28, 2009 3:49 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Betatesting started!!!!!

Postby jan__ » Tue Apr 06, 2010 2:10 pm

I think that we are all "fighting" with configuration and figure how to make all things. Some test will come out soon

How we can setup the suspension?
Why is the chasis so short (only 2,4m) in the tutor scene?

PD: No license issues here (win7 64bit)
Regards
Alejandro Suárez
www.motivacg.com

Aerovoid
Posts: 6
Joined: Tue Mar 16, 2010 11:23 am

Re: Betatesting started!!!!!

Postby Aerovoid » Wed Apr 07, 2010 12:05 pm

It's working fine for me. I have no experience with the past versions of Madcar, so it's been taking a bit to learn the ins and outs of it all. But so far no major issues yet.


Return to “MadCar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest