New version: Development release

anvar
Posts: 431
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: New version: Development release

Postby anvar » Sun Mar 26, 2017 1:15 am

anthonyhicks wrote:hi,
just upgraded from 1.3.6.11 to latest 1.055. On my local machine it goes through the Light Cache and renders fine but animation through backburner all machines are hung constantly `unloading geometry`. I tried reinstalling 1.3.6.11 and it`s fine again.
Using Vray 3.40.03 and MS 1.055 with Vray 3.4/5 selected on install. I also tested without install version set to `none` and same result.
All machines have 32gb.
Win7, 3dsmax 2016
tested it several times, same result.
thanks


can you send us the file to test?

anthonyhicks
Posts: 14
Joined: Wed Aug 31, 2016 1:33 pm

Re: New version: Development release

Postby anthonyhicks » Mon Mar 27, 2017 1:20 pm

hi,
it`s quite large and i`d have to strip some stuff out.
basically it`s a lot of trees.
i`ll see what i can do later this week, deadlines etc.
for now i`ve regressed to 1.3.6.11
thanks

anthonyhicks
Posts: 14
Joined: Wed Aug 31, 2016 1:33 pm

Re: New version: Development release

Postby anthonyhicks » Fri Mar 31, 2017 2:49 pm

hi,
sorry got totally distracted by work.
where can i send the file ?
thanks
edit: i`ve managed to simplify the file to just grass but still has the `unloading geometry` issue when rendering through backburner. rendering just the trees has the same issue but much less of a slowdown.

anvar
Posts: 431
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: New version: Development release

Postby anvar » Fri Mar 31, 2017 5:24 pm

please send it to mail@rendering.ru

anvar
Posts: 431
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: New version: Development release

Postby anvar » Mon Apr 03, 2017 5:23 pm

anthonyhicks wrote:hi,
sorry got totally distracted by work.
where can i send the file ?
thanks
edit: i`ve managed to simplify the file to just grass but still has the `unloading geometry` issue when rendering through backburner. rendering just the trees has the same issue but much less of a slowdown.


thanks for report
fixed in 1.056 viewtopic.php?f=16&t=1390&p=5356#p5385

Fransvh
Posts: 2
Joined: Sun Dec 05, 2010 9:07 pm

Re: New version: Development release

Postby Fransvh » Thu Apr 13, 2017 5:40 pm

Hello Anvar, I (really) would like to see this function in multiscatter.

In multipainter there is the option to paint across multiple surfaces, it would be nice to be able to use multiple surfaces/lines in multiscatter to.

Reg, Frans

evelina89
Posts: 7
Joined: Fri Mar 24, 2017 12:30 pm

Re: New version: Development release

Postby evelina89 » Mon Apr 17, 2017 6:52 am

Hi,

I have the newest version of multiscatter.
I have Xeon E-5 2696 v4 ( 22 cores/44threads) and in my last project I saw that my CPU isn't on 100% it's on 20 or 50% by a whole render. Is it possible that the problem is with multiscatter? Multiscatter is the only one plugin which I use in this project so that's why I ask.

I will be thankful for any help.

anvar
Posts: 431
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: New version: Development release

Postby anvar » Mon Apr 17, 2017 2:43 pm

evelina89 wrote:Hi,

I have the newest version of multiscatter.
I have Xeon E-5 2696 v4 ( 22 cores/44threads) and in my last project I saw that my CPU isn't on 100% it's on 20 or 50% by a whole render. Is it possible that the problem is with multiscatter? Multiscatter is the only one plugin which I use in this project so that's why I ask.

I will be thankful for any help.


may be you are running out of memory?

anvar
Posts: 431
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: New version: Development release

Postby anvar » Mon Apr 17, 2017 2:58 pm

Fransvh wrote:Hello Anvar, I (really) would like to see this function in multiscatter.

In multipainter there is the option to paint across multiple surfaces, it would be nice to be able to use multiple surfaces/lines in multiscatter to.

Reg, Frans


I will put it on the list

evelina89
Posts: 7
Joined: Fri Mar 24, 2017 12:30 pm

Re: New version: Development release

Postby evelina89 » Mon Apr 17, 2017 3:25 pm

anvar wrote:
evelina89 wrote:Hi,

I have the newest version of multiscatter.
I have Xeon E-5 2696 v4 ( 22 cores/44threads) and in my last project I saw that my CPU isn't on 100% it's on 20 or 50% by a whole render. Is it possible that the problem is with multiscatter? Multiscatter is the only one plugin which I use in this project so that's why I ask.

I will be thankful for any help.


may be you are running out of memory?


Maby it's a problem, because now render stoped on "building embree static accelerator" :(
When I removed Multiscatter form this project everything is ok.
I have 32GB of RAM


Return to “MultiScatter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests