Texture not copied

lcrivell
Posts: 9
Joined: Mon Feb 24, 2014 5:10 pm

Texture not copied

Postby lcrivell » Tue Apr 22, 2014 3:28 pm

Hi,
I have a "simple" polygon object which has 2 textures, both made of VRayMtl.
I do scatter this object with VRayScatter and then bake it.
However in the render the colors of the scattered objects have disappeared.
See attached picture, the big bullet is the original object and the small ones the baked objects.

I cannot render without baking because I am using VRay for Maya 3.0.
How can I keep the texture ?
Attachments
Bullet.jpg
Bullet.jpg (612.31 KiB) Viewed 194812 times

anvar
Posts: 478
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: Texture not copied

Postby anvar » Tue Apr 22, 2014 5:59 pm

please supply Maya and VRayScatter versions and the demo scene

lcrivell
Posts: 9
Joined: Mon Feb 24, 2014 5:10 pm

Re: Texture not copied

Postby lcrivell » Wed Apr 23, 2014 12:51 am

Hi Anvar,
It's Maya 2014 for Mac, VrayScatter 4.129. The scene is attached.
Thanks for your support.
Bullet.ma.zip
Scene file
(489.88 KiB) Downloaded 2245 times

anvar
Posts: 478
Joined: Sun Jul 11, 2010 12:34 pm

Re: Texture not copied

Postby anvar » Wed Apr 23, 2014 5:29 pm

you need to turn on Duplicate Input Connection, in "Copy" bake type
Attachments
02.png
02.png (262.83 KiB) Viewed 194799 times
01.png
01.png (265.46 KiB) Viewed 194799 times

lcrivell
Posts: 9
Joined: Mon Feb 24, 2014 5:10 pm

Re: Texture not copied

Postby lcrivell » Wed Apr 23, 2014 7:31 pm

Ohh, I didn't have the option. Installed the latest version and here it is !

Thanks for your help, it works now.


Return to “VRayScatter for Maya”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest